Page 10 - green & protein | meny AL
P. 10

Vegjetariane dhe Vegane        9)                       10)
        Tofu Bliss            3.90      Avocado Balance         3.50        sallatë e gjelbërt, spinaq, ‘tofu’, thjerrëza, tranguj,  sallatë e gjelbërt, spinaq, avokado, mashurka (bean
        lakër e kuqe, speca, karrotë, rrepka, majdanoz, salcë  sprouts), kus-kus me rrepë, fasule e kuqe, misër,
        me mustardë dizhoni, ëmbëlsues hurmash i shtëpisë,  bizele, karrotë, majdanoz, fara luledielli, salcë me
        uthull molle, vaj ulliri, kripë pink nga Himalajet. uthull balsamiko, ëmbëlsues hurmash i shtëpisë,
                                 vaj ulliri, kripë pink nga Himalajet.

        Ushqime me mish


        11)                       12)
         Crunchy Tuna           3.80      Superpower            3.60

                                 (pjatë me oriz integral)
         sallatë e gjelbërt, spinaq, tuna mix me perime dhe  oriz integral, gjoks pule perutnina, përzierje
         fasule, përzierje e lakrës së kuqe me salcë të  perimesh, misër, majdanoz, ullinj, salcë e shtëpisë e
         fasules së sojës, domate, krutona të pjekur,  përgatitur me ullinj, uthull balsamiko, lëng limoni,
         majdanoz, salcë me uthull balsamiko, ëmbëlsues  majdanoz, vaj ulliri, kripë pink nga Himalajet.
         hurmash i shtëpisë, mustardë dizhon, vaj ulliri, kripë
         pink nga Himalajet.
   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15