Page 11 - green & protein | meny AL
P. 11

OPSIONET ME GJOKS TË PULËS, TUNA DHE SALMON TË TYMOSUR         Ushqime me mish       13)                       14)
        Full Harmony           3.90      Beauty and the Beast       4.50        sallatë e gjelbërt, spinaq, gjoks pule perutnina, oriz  sallatë e gjelbërt, spinaq, avokado, gjoks pule
        integral me rrepë dhe shije hudhre; vezë e zier,  perutnina, oriz integral, domate, fasule e kuqe,
        brokoli, karrotë, misër, salcë me uthull balsamiko,  përzierje perimesh, misër, salcë me uthull balsamiko,
        ëmbëlsues hurmash i shtëpisë, vaj ulliri, majdanoz,  ëmbëlsues hurmash i shtëpisë, vaj ulliri, majdanoz,
        susam i zi, kopër, kripë pink nga Himalajet.  kopër, kripë pink nga Himalajet.

       15)                       16)
        Muscle Builder          3.90      Aloha State            3.90        sallatë e gjelbërt, spinaq, gjoks pule perutnina, brokoli,  sallatë e gjelbërt, spinaq, tuna mix me perime dhe
        pasta integrale me salcë të rrepës së kuqe, shije  fasule, pasta integrale dhe kus-kus me rrepë, shije
        kikiriku dhe shije hudhre; këpurdha të freskëta,  kikiriku dhe shije hudhre; speca, ullinj, qepë e kuqe,
        karrotë, bizele, majdanoz, susam i zi, salcë me uthull  misër, majdanoz, susam i zi, salcë me uthull
        balsamiko, ëmbëlsues hurmash i shtëpisë, vaj ulliri  balsamiko, ëmbëlsues hurmash i shtëpisë, vaj ulliri,
        dhe salcë djegës sriracha, kripë pink nga Himalajet. salcë djegës sriracha, kripë pink nga Himalajet.
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16