Page 13 - green & protein | meny AL
P. 13

Wraps              dhe Burrito                       TË SHËNDETSHME
      *Wraps dhe burritos janë të përgatitura me petë të shtëpisë, me miell integral, spinaq të freskët dhe fara liri. Ato gatuhen dhe
      shërbehen çdo ditë të freskëta duke pasur një zgjedhje të mjaftueshme për llojin e dietës vegane, vegjetariane dhe ‘omnivore’
      (ushqimeve me mish). W&B janë të pasura me proteina, vitamina dhe aminoacide, si: vitamin A, B12, B1, B6, D, K, magnez dhe
      manganez, fosfor, niacin, thiamin, hekur dhe selen. W&B janë tejet të bollshme dhe përmbajnë vlera të nevojshme për
      organizmin tonë të cilat ndihmojnë në shpejtimin e shërimit të trupit tonë pas ushtrimeve fizike; reduktimin e humbjes së
      masës muskulore; ndërtimin e muskujve; si ndihmesë në mbajtjen e një peshe të shëndetshme; ndalimin e urisë, etj. Si çdo
      produkt tjetër në ‘green&protein’, W&B janë shumë të shijëshme dhe përveç që ushqejnë qelizat tuaja, ato e bëjnë stomakun
      dhe shpirtin tuaj të lumtur - të gjitha këto pa u ndjerë fajtor kur i konsumoni ato.
   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18