Page 14 - green & protein | meny AL
P. 14

1)                        2)
        Hippie Tuna            3.20      Tofu Mania            3.50

        (burrito)                    (burrito)
        petë integrale e spinaqit, sallatë e gjelbërt, oriz  petë integrale e spinaqit, sallatë e gjelbërt, oriz
        integral, tuna-mix me perime dhe fasule, ullinj, salcë  integral, tofu nga fasulja e sojës, karrota, fasule e
        me jogurt (grek) dhe salcë të bardhë nga fasulja e  kuqe, salcë ‘smokey’ vegane e shtëpisë, kripë pink
        sojës, salcë djegës sriracha, kopër i thatë, kripë pink  nga Himalajet.
        nga Himalajet.
        3)                        4)
        Gut Power             2.80      Cool Egg             2.90

        (wrap)                      (wrap)
        petë integrale e spinaqit, sallatë e gjelbërt, qofte  petë integrale e spinaqit, sallatë e gjelbërt, vezë të
        vegane, përzierje perimesh, qepë e kuqe, tranguj,  ziera, salcë e bardhë e shtëpisë - nga fasulja e
        salcë vegane e shtëpisë me këpurdha, kripë pink  sojës, djathë (kaçkavall), domate, kopër i thatë,
        nga Himalajet.                  piper i zi, kripë pink nga Himalajet.
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19