Page 16 - green & protein | meny AL
P. 16

9)                       10)
         Chicken Appetite         3.50     Popeye the famous guy       2.80

         (wrap)                     (wrap)
         petë integrale e spinaqit, sallatë e gjelbërt, gjoks  petë integrale e spinaqit, sallatë e gjelbërt, krem
         pule perutnina, vezë, këpurdha të freskëta, salcë me  djathi, vezë të gatuara me spinaq të freskët,
         jogurt (grek) dhe salcë të bardhë nga fasulja e sojës,  karrotë, domate, ullinj kalamata, kripë pink nga
         salcë djegës sriracha, kripë pink nga Himalajet. Himalajet.

        11)                       12)
         Super-Salmon           4.50     Sweet Potato Madness       2.60

         (burrito me quinoa)               (burrito)
         petë integrale e spinaqit, sallatë e gjelbërt, quinoa  petë integrale e spinaqit, sallatë e gjelbërt, oriz
         (kinuah), salmon i tymosur, avokado, brokoli, krem  integral, patate e ëmbël, djathë i dhisë, salcë e
         djathi, salcë e shtëpisë e përgatitur me ullinj, kripë  shtëpisë e përgatitur me ullinj dhe balsamiko, kripë
         pink nga Himalajet.               pink nga Himalajet.
   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21