Page 2 - green & protein | meny AL
P. 2

TRUP, MENDJE DHE

       SHPIRT I SHËNDETSHËM!
       Misioni:       T’I NDIHMOJMË NJERËZIT QË TË JETOJNË NJË JETË MË TË SHËNDETSHME DHE MË TË
       LUMTUR, DUKE KONSUMUAR USHQIM TË SHËNDETSHËM NË JETËN E SOTME DINAMIKE.
       Lloji i ushqimeve:
          USHQIM VEGJETARIAN


          USHQIM VEGAN          USHQIM ME MISH (tuna, salmon i tymosur, gjoks pule)          USHQIM PA GLUTEN
       Njoftim: Produktet me vezë janë të kategorizuara si ‘ushqime vegjetariane’.

                                        review us on:
           green&protein          greenandprotein          Green & Protein
       www.greenandprotein.com
   1   2   3   4   5   6   7