Page 3 - green & protein | meny AL
P. 3

Vini re:


       Produktet tona mund të përmbajnë alergjen të ndryshëm, siç janë:


               VEZË                QUMËSHT
               PESHK                FRUTA TË THATA/FARA (NUTS)
               GLUTEN               SOJË

       Qëllimi ynë është që të ju ofrojmë ushqime të freskëta, të sigurta dhe me vlera ushqyese. Ju lusim që
       të rishikoni informacionet në çdo pjesë të menysë nëse keni alergji, ndjeshmëri ose preferenca të ndryshme
       ushqimore.

       Ndjehuni të lirë të komunikoni me banakierët apo mbikqyrësit tanë për informata të detajizuara mbi alergjenët.

       Vlerat ushqyese:                  KALORITË


       Njoftim: Vlerat ushqyese të             YNDYRËRAT
       produkteve mund t'i gjeni në
       faqet e fundit të menysë.
                                 KARBOHIDRATET


                                 PROTEINAT       Vini re: ‘’asnjë meny nuk është përcaktuar dhe nuk është krijuar për të dhënë këshilla aktuale mjekësore ose trajtim për ju apo
       askënd. Green & Protein nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshilla, trajtime mjekësore ose profesionale''.
   1   2   3   4   5   6   7   8