Page 4 - green & protein | meny AL
P. 4

green&protein


      shërbimet shtesë                      Free Delivery në Prishtinë dhe më larg


                      Ne shpërndajmë ushqimin tonë të shëndetshëm kudo në Prishtinë dhe periferi.
                      Porosinë e ushqimit mund ta bëni nga komoditeti i shtëpisë suaj, zyrës apo kudo që
                      ju gjindeni. Nëse dëshironi të bëni porosi na telefononi në: 049338899 dhe ne do
                      t'ua sjellim. Ju lutemi, provoni të bëni porosinë tuaj të paktën 45 minuta më herët.

                      Ju mirëpresim & ushqyerje të këndshme!                      Catering për evente!                      Ne ofrojmë catering/shërbime ushqimore për organizime të ndryshme të bizneseve,
                      për festa, dasma, kremtime ditëlindjesh, ahengje në shtëpi, etj. Menynë e catering e
                      krijojmë sipas nevojave dhe kërkesës së klientëve tanë. Catering-u përmban një
                      llojllojshmëri të ushqimeve ‘finger foods’ të lehta dhe të shëndetshme; duke përfshirë
                      kuzhinën vegane dhe vegjetariane.

                      Për rezervime të këtij shërbimi na kontaktoni në: 044897395 ose dorëzoni kërkesën
                      tuaj në: info@greenandprotein.com

                      Ëmbëlsira vegane & deserte tjera me porosi


                      Ne përgatisim deserte të shëndetshme dhe 'cheesecakes' vegane (pa miell, pa vezë
                      dhe pa produkte shtazore) për raste të ndryshme. Desertet tona nuk përmbajnë
                      sheqer (të pa-rafinuar), në vend të tij ne përdorim hurmat si ëmbëlsues. Ëmbëlsirat
                      përbëhen nga shumë super-ushqime, si: fruta të thata (nuts/seeds) & fruta.

                      Ju mund të bëni porosi të: ‘cheesecakes’ vegane, tarts, pjekurina, muffins, toptha
                      (bombica) dhe ëmbëlsira të tjera sipas dëshirës, në: 049338899.
   1   2   3   4   5   6   7   8   9