Page 5 - green & protein | meny AL
P. 5

Supat                       Në ‘green&protein’ çdo ditë shërbejmë supa të ndryshme
                                      vegane, vegjetariane dhe me mish të pulës.
                                      Çmimi për të gjitha supat është 1.50 €

                                   Ju lutemi, pyetni banakierët tanë për supat ditore.
      *Ne gatuajmë supat tona në një mënyrë të lehtë, ‘clean’, të shëndetshme, pa miell; vetëm me perime të freskëta dhe produkte natyrale.
      Poashtu, supat tona kanë një nivel shumë të ulët të natriumit dhe yndyrërave jo të mira. Supat tona janë të favorshme për çdo stinë dhe
      janë të mbushura me shumë vitamina dhe vlera ushqyese. Në përgjithësi supat janë të njohura për luftimin e inflamacioneve, lirimin e
      mbingarkesës dhe hidratimit. Ato poashtu mund të ndihmojnë kujtesën, të lehtësojnë stresin dhe të ndihmojnë në tretjen e ushqimit.
      Supat tona janë të përshtatshme për të gjithë, përfshirë edhe fëmijët.
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10