Page 7 - green & protein | meny AL
P. 7

Sallata

                & PJATA TJERA TË SHËNDETSHME      *Të gjitha sallatat tona janë unike, ato përmbajnë veti shëruese dhe vlera thelbësore ushqyese. Ato kryesisht përmbajnë perime,
      fasule, drithëra, gjoks pule, tofu dhe djathëra, varësisht nëse është për vegjetarianët, veganët ose omnivorët ‘ushqime me mish’. Çdo
      salcë që gjindet në sallatat tona është e gatuar me produkte natyrale të shtëpisë të cilat kanë një sasi të kontrolluar të natriumit, të
      cilat përmbajnë kalori dhe yndyrëra të mira. Gjoksi i pulës është i përzgjedhur dhe i përgatitur me 0% yndyrë/vaj. Ne nuk e përdorim
      kripën e tryezës, por në vend të saj e përdorim kripën me minerale shëruese: ‘Himalayan Pink Salt’. Të gjithë përbërësit në sallata
      përshtaten së bashku për të ushqyer trupin dhe për të ofruar energji në një mënyrë të balancuar - duke harmonizuar qelizat tona si
      dhe sistemet energji-prodhuese siç janë mitokondritë. Sallatat tona janë tejet të bollshme, të balancuara mirë dhe të kënaqshme në
      shumë aspekte.

       Fakt: 1 lugë vaj përmban rreth 120 kalori.
      *(Ju sugjerojmë që ta anashkaloni një sasi të salcës nëse dëshironi t’i pakësoni kaloritë tuaja).


      OPSIONALE 1: sallatat vegjetariane mund të bëhen vegane; | OPSIONALE 2: salcën mund ta zgjedhni sipas dëshirës.
      OPSIONALE 3: disa përbërës që përmbajnë gluten mund të ndërrohen me zgjedhje të ushqimeve ‘pa-gluten’.
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12