Page 8 - green & protein | meny AL
P. 8

Vegjetariane dhe Vegane
       1)                        2)
       Queen Slaw            3.50      Peaceful Joy           3.80

                                (pjatë me pasta të ftohta integrale)
       sallatë e gjelbërt, përzierje e lakrës me salcë  pasta integrale e shtëpisë me salcë të rrepës, shije
       vegane të shtëpisë, brokoli, domate, copëza të  kikiriku dhe shije hudhre; brokoli, djathë i dhisë,
       bukës integrale dhe qiqrra të pjekura në furrë,  shije hudhremisër, majdanoz, salcë me uthull
       karrotë, majdanoz, susam i zi; salcë me uthull  balsamiko, ëmbëlsues hurmash i shtëpisë, vaj ulliri,
       balsamiko, ëmbëlsues hurmash i shtëpisë,     kripë pink nga Himalajet
       mustardë dizhon, vaj ulliri, kripë pink nga
       Himalajet.
       3)                        4)
       Powerhouse            2.90      Zen Habit             3.20

       (pjatë me oriz integral)
       oriz integral, përzierje perimesh, misër, majdanoz,  sallatë e gjelbërt, spinaq, quinoa (kinuah), humus me
       ullinj, salcë e shtëpisë e përgatitur me ullinj, uthull  rrepë, lakër e kuqe, vezë e zier, bizele, karrotë,
       balsamiko, lëng limoni, majdanoz, vaj ulliri, kripë  majdanoz, kopër, susam i zi, salcë me uthull balsamiko,
       pink nga Himalajet.               ëmbëlsues hurmash i shtëpisë, vaj ulliri, kripë pink nga
                                Himalajet.
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13