Page 9 - green & protein | meny AL
P. 9

Vegjetariane dhe Vegane
        5)                        6)
        Sweet Surprise          3.50      Beet Box             3.20

                                 (pjatë me oriz integral)
        sallatë e gjelbërt, spinaq, patate e ëmbël, kus-kus  oriz integral me salcë të rrepës dhe shije hudhre;
        me rrepë, mashurka (bean sprouts), rrepë e kuqe,  brokoli, djathë i dhisë, misër, majdanoz, susam i zi,
        misër, bizele, fara luledielli, salcë me mustardë  salcë me uthull balsamiko, ëmbëlsues hurmash i
        dizhoni, ëmbëlsues hurmash i shtëpisë, uthull  shtëpisë, vaj ulliri, kripë pink nga Himalajet.
        molle, vaj ulliri; salcë dekorative të balsamikos
        italiane, kripë pink nga Himalajet.


        7)                        8)
        Soulmate             4.50      Sun-Rice             2.90        sallatë e gjelbërt, spinaq, quinoa (kinuah), avokado,  sallatë e gjelbërt, spinaq, oriz integral, rrepka,
        patate e ëmbël, mashurka (bean sprouts), humus me  karrotë, domate, misër, bizele, rrepë e kuqe,
        rrepë, majdanoz, susam i zi, kopër, salcë me lëng  majdanoz, salcë me lëng limoni të freskët, uthull
        limoni të freskët, uthull molle, vaj ulliri, kripë pink  molle, vaj ulliri, salcë dekorative të balsamikos
        nga Himalajet.                  italiane, kripë pink nga Himalajet.
   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14