Punoni me ne

Banakier/e

Prishtinë

Orari i Plote

Në dyqanin tonë në Prishtinë

Jeni energjik, dhe gatishmëria e motivimit për të dashur adhuruesit e ushqimit të shëndetshëm, për të mësuar dhe për të pasur një vend pune më të mirë? Ne duam të takohemi me ju për të diskutuar rreth fillimit të bashkëpunimit tonë!

Aplikoni Tani

Arkatare

Prishtinë

Orari i Plote

Në dyqanin tonë në Prishtinë

Jeni energjik, dhe gatishmëria e motivimit për të dashur adhuruesit e ushqimit të shëndetshëm, për të mësuar dhe për të pasur një vend pune më të mirë? Ne duam të takohemi me ju për të diskutuar rreth fillimit të bashkëpunimit tonë!

Aplikoni Tani

Pyetjet më të shpeshta

1. Cilat janë përgjegjësitë e përbashkëta për pozicionet e Arkëtarit dhe Banakierit/es në Green & Protein?

Të dy pozicionet janë përgjegjëse për ofrimin e shërbimeve të shkëlqyera për klientët.
Ata luajnë një rol në ruajtjen e pastërtisë dhe rregullit në lokal. Të dy koordinojnë porositë dhe sigurojnë që çdo klient të jetë i kënaqur.
Ata gjithashtu janë përgjegjës për pranimin e pagesave dhe sigurimin e kusurit kur është e nevojshme.

Çfarë aftësish kërkohen për këto pozicione?

Kandidatët idealë për të dy rolet duhet të kenë aftësi të forta organizative.
Preferohen njohuri të mëparshme dhe përvojë pune në role të ngjashme.
Aftësitë e shkëlqyera të komunikimit me klientët janë thelbësore.
Njohja bazë e gjuhës angleze është e detyrueshme.
Për këto pozicione kërkohet fleksibilitet për të punuar me turne, si në mëngjes ashtu edhe pasdite.

Çfarë e bën Green & Protein një vend pune tërheqës për arkëtarët dhe banakierët?

Në Green & Protein, ne ofrojmë paga konkurruese, një mjedis pune profesional dhe mundësi për zhvillim në karrierë.
Ne ofrojmë orar fleksibël të punës për të akomoduar orare të ndryshme.

Si mund të aplikoj për pozicionin e Arkëtarit ose Bartender në Green & Protein?

Për të aplikuar për secilin pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në [email protected]. Për Arkëtar, shënoni tek 'subject' " Arkëtar" dhe për Banakiere/er, shënoni "Banakiere/er".
Afati i fundit për aplikim është 25.10.2023.

Cilat janë përgjegjësitë kryesore të një arkëtari në Green & Protein?

Arkëtarka është përgjegjëse për menaxhimin e arkës, mbajtjen e hapsirës të pastër dhe zbatimin e masave të sigurisë.
Ata gjithashtu koordinojnë porositë, pranojnë pagesa dhe u ofrojnë klientëve fatura. Përveç kësaj, ato ndihmojnë në ruajtjen e pastërtisë së përgjithshme të lokalit.

Cilat janë përgjegjësitë kryesore të një banakieri në Green & Protein?

Bartender është përgjegjës për përgatitjen e pijeve dhe ushqimeve. Ata sigurojnë që pajisjet të operohen, pastrohen dhe mirëmbahen. Baristi duhet të ndjekë recetat për produktet dhe të ruajë cilësinë dhe pastërtinë e shërbimit të ushqimit. Ata gjithashtu menaxhojnë inventarin bazuar në menutë ditore dhe kërkesat e klientëve, dhe ndihmojnë në ruajtjen e pastërtisë së përgjithshme të ndërmarrjes.