Lokacionet Tona

Shijoni një jetë të shëndetshme duke ngrënë ushqime në dyqanet tona që kanë shije të jashtëzakonshme që e bëjnë jetën tuaj më të shëndetshme për sot dhe në të ardhmen.

Green & Protein Pristina

St. Rexhep Luci, no 20/1, Pristina 10000

Na kontaktoni: